Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Παγωμένα σαντουιτσάκια;ένα δροσερό καλοκαιρινό γλυκό και πολύ απλό


Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
500 γρ. κρέμα γάλακτος ή 2 κουτιά μόρφατ
3 κούπες γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο
2 φακελάκια κρέμα στιγμής σε 2 διαφορετικές γεύσεις

Εκτέλεση
Στρώνουμε σε ένα βαθύ ορθογώνιο ταψί τα πτι μπερ.Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος να γίνει σαν γιαούρτι. Ρίχνουμε το γάλα και το ζαχαρούχο και χτυπάμε ξανά.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 ίσα μέρη.Ρίχνουμε ξεχωριστά στο κάθε μπολ το φακελάκι της σκόνης στιγμής, απλώνουμε τη μια στρώση πάνω στα μπισκότα,από πάνω βάζουμε την άλλη γεύση και ξανασκεπάζουμε με τα μπισκότα. Προσοχή τα πάνω κάτω μπισκότα να έχουν την ίδια κατεύθυνση.Βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες,μέχρι να παγώσει καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου